tiistai 5. marraskuuta 2013

Opinnäyteilta - Lappi

Perjantaina oli Opetusravintola Kokkolinnassa syksyn ensimmäinen opinnäyteilta teemana Lappi.
Kokki-opiskelijat olivat suunnitelleet menun ja tarjoilija-opiskelijat kattauksen sekä juomat.

 
 


Opiskelijat olivat valinneet menun pääraaka-aineiksi poron ja raudun. Sesonkia myötäilevinä lisäkkeinä oli mm. punajuurta ja maa-artisokkaa sekä suppilovahveroita.

Iltaan oli tullut pöytävarauksia n.100 eli täysi tupa, ja esivalmistelut aloitettiin tiistaina raaka-aineiden saapuessa Kokkolinnaan. Jokaisella oli omat vastuualueensa esivalmisteluissa ja serviisiin oli tehty selkeät työnjaot jotka myös piti.
Ilta sujui hienosti ja annoksia nousi tasaiseen tahtiin asiakkaiden ihailtavaksi. Sekä kokki- että tarjoilijaopiskelijat suoriutuivat illasta erinomaisesti, ja asiakaspalaute oli kiitettävää.

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti