torstai 21. marraskuuta 2013

Nissen viikon antia

Taas saatiin nauttia ruotsalaisen keittiömestari Nils-Erik Anderssonin opeista Kokkolan ammattiopistolla. 11 opiskelijan voimin rakennettiin kolme lounasta koulun henkilöstöravintolassa ja yksi dinneri opetusravintola Kokkolinnassa. Asiakkaat olivat otettuja ja reseptejä jaettiin ympäri Suomea.
Viimeinen lounas torstaina katettiin täydelle salille ja yli 80 hyvän ruuan ystävää pääsi nauttimaan mm. vasikasta, merikrotista, merianturasta ja mantelipäärynöistä.
Opiskelijat saivat Nisseltä erinomaista palautetta ja kehitystä tapahtui koko viikon ajan. Vaikka torstain lounas oli täynnä, sujui serviisi hienosti ja jokainen asiakas sai vatsansa täyteen herkkuja.
Toivottavasti saadaan ensi syksynä samanlainen setti...


Bouillabaissea tulollaan



Viimehetken tarkennukset reseptiikkaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti