maanantai 7. lokakuuta 2013

Uutta kurssia pukkaa

Tänään alkoi ensimmäistä kertaa ammatillinen valinnaiskurssi nimeltään "Moderni gastronomia". Mukana 12 opiskelijaa kolmelta eri luokalta. Tarkoituksena on perehtyä klassiseen gastronomiaan ja tämän päivän trendeihin sekä tulevaisuuden innovointiin opiskelijavoimin.
Torstaina menemme Kaustiselle lähiruokaseminaariin, josta opiskelijat saavat arvokasta materiaalia "Lähi- ja luomuruoka Keski-Pohjanmaalla" -tutkielmiinsa. Seminaarissa mukana myös Markus Maulavirta.


http://keski-pohjanmaa.proagria.fi/sites/default/files/attachment/kutsu_taisteluun_lahiruuan_puolesta.pdf


 

   

Viikolla 47 ruotsalainen keittiömestari Nils-Erik Andersson tulee pitämään "Skandinaviska Smaker"-kurssin, jolloin pääsemme kääntämään reseptiikkaa ruotsista suomeen ja valmistamme tiistaista torstaihin henkilöstölle lounas-buffetin ammattiopiston Paratiisi-henkilöstöravintolassa. Keskiviikkona 20.11. opetusravintola Kokkolinnassa on tarjolla "Nissen" suunnittelema illallismenu. Menun raaka-aineina tulee olemaan ainakin ruijanpallasta, rautua, merilevää, Västerbottenjuustoa ja päärynää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti