Torstaina menemme Kaustiselle lähiruokaseminaariin, josta opiskelijat saavat arvokasta materiaalia "Lähi- ja luomuruoka Keski-Pohjanmaalla" -tutkielmiinsa. Seminaarissa mukana myös Markus Maulavirta.
http://keski-pohjanmaa.proagria.fi/sites/default/files/attachment/kutsu_taisteluun_lahiruuan_puolesta.pdf


Viikolla 47 ruotsalainen keittiömestari Nils-Erik Andersson tulee pitämään "Skandinaviska Smaker"-kurssin, jolloin pääsemme kääntämään reseptiikkaa ruotsista suomeen ja valmistamme tiistaista torstaihin henkilöstölle lounas-buffetin ammattiopiston Paratiisi-henkilöstöravintolassa. Keskiviikkona 20.11. opetusravintola Kokkolinnassa on tarjolla "Nissen" suunnittelema illallismenu. Menun raaka-aineina tulee olemaan ainakin ruijanpallasta, rautua, merilevää, Västerbottenjuustoa ja päärynää.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti