torstai 19. maaliskuuta 2015

Kokeellista ruuanvalmistusta

Testissä kolme eri lihalaatua kolmella eri sous vide-lämpötilalla sekä kolme eri perunalajiketta ranutestissä.
Lihat:
Kotimainen naudan ulkofile
Black Angus ulkofile (Australia)
Black Angus Flat Iron Steak (USA)
Sirkulointilämpötilat 54, 56 ja 58
Opiskelijaraadin lopputulemana paras kombinaatio löytyi Black Angus ulkofileestä 56 asteisena. Maku, mehukkuus ja rakenne olivat testin parhaat.

Ranuissa voiton vei Van Gogh; kuohkea sisältä, rapea pinnalta, maistui eniten "perunalta". Kiinteät lajikkeet jäivät testin hännille odotetusti sitkeällä sisuksellaan...




 
Siinä sivussa vähän kylmäsavusteltiin lohta eri suolapitoisuuksilla ja eri savupuruilla...
 

´
Lopputulemana erittäin maukas ja savuisa ks-lohi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti