KokkiMaikka

Asiaa alalta, kokkiopiskelijoiden tuotoksia ja vähän muutakin

torstai 5. marraskuuta 2015

KPEDU 20 v.

›
Alkuviikosta vietettiin KPEDU 20v. juhlia, pidettiin avoimet ovet ysiluokkalaisille ja liekiteltiin creppejä. 13Kokit valmisti Kokkolinnassa...
keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Persiljan paluu

›
Tänään oli vuorossa gastronomian klassikoita. Wallenbergin pihvit "kruunattiin" asiaan kuuluvalla persiljalla ja risotto sai seura...
perjantai 25. syyskuuta 2015

A la cartea

›
Kolmosilla alkoi AC-kurssi ja heti kärkeen 40 hengen tilaus Opetusravintola Kokkolinnassa. Vieraina kansainvälistä porukkaa ympäri Eurooppaa...
torstai 10. syyskuuta 2015

Ykkösten kanssa sienimetsässä

›
Eilen aurinkoisena keskiviikkona suunnattiin kokin-alkujen kanssa Harrbådan majakalle sienimetsään. Mukana oli reipasta mieltä, korit j...
keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Suklaata

›
Tänään oli tarjolla suklaan historiaa ja teoriaa kaakaosta, suklaan valmistuksesta, temperoinnista ja tietty käytännön puuhastelua temperoid...
torstai 26. maaliskuuta 2015

Skandinaviska Smaker - Ruotsalainen keittiömestari NE Andersson Ammattiopistolla

›
23.-26.3. NE Andersson vieraili pitämässä Skandinaavikeittiö-kurssin Keski-Pohjanmaan Ammattiopistolla. Moderni Gastronomia-kurssin opiskeli...
torstai 19. maaliskuuta 2015

Kokeellista ruuanvalmistusta

›
Testissä kolme eri lihalaatua kolmella eri sous vide-lämpötilalla sekä kolme eri perunalajiketta ranutestissä. Lihat: Kotimainen naudan ul...
›
Etusivu
Näytä internetversio
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.