maanantai 17. helmikuuta 2014

Kevään opinnäytetyöt

Keväällä à la carte-kurssilaiset pitävät opinnäytteenään Burgerpäiviä Henkilöstöravintola Paratiisissa.
Ensimmäinen ryhmä päätti valmistaa hirviburgerin, Pulled pork burgerin kotimakkaran kera sekä kasvisvaihtoehtona chili sin carne burriton. Aikaa esivalmisteluihin oli yksi päivä ja kahtena seuraavana päivänä pyöritettiin asiakkaille burgerbaaria. Tehtävään kuului myös jälkiruoka, jonka piti sisältää leivonnaisen. Muuten aihe oli vapaa. Ensimmäinen ryhmä teki valkosuklaalla maustetun Browniekakun mangosorbetin ja vanilja fluid geelin kera.
Pulled pork sai lisäkkeiksi bataattiröstin, kotimakkaraa, BBQ-soosin ja cole slawin

Kotimakkara maustettiin Bratwurst-tyyppisesti ja lihana käytettiin naudan lapaa
 
Hirviburger, marinoitua punasipulia ja ranut




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti