Perjantaina teorioitiin koko päivä Axxellin tiloissa Uumajan yliopiston Gastronomian professori Gert Glötzken johdolla. Käytiin läpi WACS:n kilpailukategoriat, arviointiperusteet ja koearvioitiin A-tason kilpailujen fingereitä, buffet plattereita ja jälkkäreitä.
Lauantaina sirrryttiin kokkimaajoukkueen treenitiloihin ja arvioitiin tulevan maajoukkueen sekä kylmiä- että lämpimiä annoksia WACS.n pisteytystä treenaten. Tapio Laine oli jälleen kerran tehnyt hyvää työtä järjestelyjen suhteen ja kaikki toimi aikataulujen mukaisesti. Yllättävän yksimielisiin pisteisiin päästiin, vaikka heittojakin toki löytyi. Liian suuret piste-erimielisyydet piti toki selvittää ja perustella.
Lopuksi annetiin kilpailijoille palaute ja esiteltiin uusi kokkimaajoukkue. Ylväs rivi nuoria innokkaita kokkeja on siis valmis treenaamaan kohti seuraavia kilpailuja. Onnea heille kaikille - työtä varmasti riittää mutta palkinto odottaa siellä jossain...
Muutama otos kylmistä ruuista
![](http://3.bp.blogspot.com/-7L4OryBJwoo/UZh77yZ6O-I/AAAAAAAAACc/jtzJSp5iQyU/s200/WP_000696.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-gOJPL8_HsoA/UZiNmURuGSI/AAAAAAAAAEE/5w8SyjvZGEY/s200/WP_000714.jpg)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti